30 december 2010

Redo för nyår!

Jajjamen, maten är inhandlad, outfitten utvald och Moët:en står i köket. Vad kan man mer tänkas behöva för ett nyårsfirande av högsta klass? Ett hus och lite kompisar kanske, jodå, det är också fixat;)

Den stora frågan just nu är om jag ska hinna köra lite längdskidor imorgon innan jag åker hemifrån eller om det ska få vänta till nästa år. Känner mig riktigt sugen på att ta en runda då det inte blev någon träning på julafton pga förkylning. Annars är träning på julafton lite av en tradition och ett ypperligt sätt att fördriva tiden på.

Hursomhelst så har jag insett att det inte visas något av värde på tv ikväll så jag tar mig i kragen och ser till att jag har bra förutsättningar nästa gång jag ger mig ut i längdspåret. Tänkte faktiskt valla skidorna lite ordentligt. Ta bort all gammal fästvalla och lägga på ny glidvalla, så det blir lite åka av:)

Trevlig kväll!

27 december 2010

Mellandagar, mera jul och rea!

Efter att ha firat jul i tre dagar i rad tar vi det lite lugnt i huset idag och varvar ner med en trevlig julfika istället. Även om jag gillar julen väldigt mycket så är det ändå skönt när det är över, så man kan se fram mot nyår istället:D

Igår åkte vi för att kolla in mellandagsrean, men istället för att åka och trängas i stan gick bilen mot Hageby. Kanske inget klockrent val, men vi slapp i alla fall trängsel. Dock var det inte mycket till rea, lite grann i vissa affärer men inget utöver det vanliga. Men jag lyckades hitta lite grejer som fick följa med hem, så dagen var inte helt bortkastad.
Det verkar bara vara elektronikkedjorna som verkligen satsar på stor rea i mellandagarna, och det är inte omöjligt att jag besöker någon av dem nu innan nyår. Vi får se.

Tills dess ska jag försöka bli helt frisk så jag kan ge mig ut i längdspåret några gånger innan flytten går i januari. Ska väl även försöka ta mig ut och leka lite i yxbacken innan dess. Det är nästan ett måste!

God fortsättning!

24 december 2010

God jul och god natt!

Då var även den här julen över och som vanligt käns det lite tomt så här efteåt. Men det har varit en mycket trevlig dag i gott sällskap.
Nu har dock klockan blivit så mycket att jag börjar bli lite trött i ögat och tänker faktiskt gå och lägga mig.
Imorgon fortsätter julen hos farfar i Gamleby, trevlig det med!

God natt på er och ännu en gång, god jul!

21 december 2010

Förra veckans citat

På tal om ingenting så kom jag att tänka på ett av förra veckans citat som fastnade i huvudet.

"Har ni slaktat ett rådjur inne på toan eller? Det luktar ju för fan skit!"

Mannen bakom citatet är ingen mindre än Anton Dahlstrand som kom ut från toaletten som tredje person i ordningen:)

Sjuk?

Nu är jag tillbaka från vår Muck-resa i Sälen. Det var en riktigt grym vecka, kan inte säga annat.
Mycket skidåkning har hunnits med, allt från nypistade backar till knädjup offpist. Awesome!

Tyvärr lyckades jag sista dagen dra på mig något som skulle kunna likna en sjukdom:/
Är lite dålig i halsen och är inte allt för pigg på att göra något. Men det är borta om någon dag, definitivt till julafton, det måste det!
Förhoppningsvis kan man hinna med lite kvällsåkning redan på onsdag.

Nu ska jag kurera mig genom att göra lite apelsinjuice och lägga mig och titta på film, Svensson Svensson. Skulle egentligen sett den redan igår, efter att jag sett Sunes jul, men jag somnade:D

Hade fint, och krya på er alla sjuka!

10 december 2010

Muckat!

Då var mina 326 tjänstgöringsdagar till ända.
Det känns inte alls så länge sedan vi låg ute på skjutbanan i minusgrader och frös i vintras, eller när vi SyTar röjde runt i Halmstad i våras, eller när vi steam-teamade ombord en hel vecka i höstas.
Allt har gått så fort, men det har varit ett underhållande, glädjande, roligt, segt, tråkigt, underbart och galet år.

Det är många som jag kommer sakna som jag med stor sannolikhet aldrig kommer träffa igen, vilket är synd. Jag har träffat så mycket olika personer och personligheter det här året, vissa bättre än andra. Somliga kan man inte göra annat än älska och bli nästintill kär i, och som tur är kommer jag träffa en hel del av dessa människor igen nästa år då jag tar mitt pick och pack och flyttar ner till Karlskrona för att jobba.

Allt är i stort sett redan fixat. Lägenhet och jobb väntar på mig där nere, det enda som saknas är möber att ställa i den :D

Joråsåatt, så är läget!
Jag är lika förvånad själv som vissa av er kanske är, men jag tror det kan bli bra det här. Och vad är det värsta som kan hända egentligen? Norrköping finns ju kvar om allt skulle gå snett, så lätt blir ni inte av med mig;)

05 december 2010

ledbruten.se

Ja det känns ju i kroppen att man inte är längdskidåkare på heltid direkt. Efter helgens två pass är jag stel lite här och där. Men det är rätt skönt:)
Jag ser redan fram emot nästa helg för att köra mera och veckan efter det då jag åker till Sälen och för att kasta mig utför på skidor också, det kommer bli riktigt grymt!

Men innan det skall det genomföras en sista vecka som värnpliktig i Karlskrona med allt vad det innebär, hörseltest, klädmönstring, muck-middag osv Det ser jag också fram emot! Big time!

Strax dax att dra till bussen, smell you later!

04 december 2010

Skidpremiär!

Sista lediga helgen innan muck, dvs sista helgen som värnpliktig. På Torsdag är det över, slut, finito, the end!

Var på stan idag med Sara och köpte lite kläder till muck-festen på onsdag, vill inte avslöja något med några bilder men det kommer bli bra, riktigt bra! Ja och Condrup kommer vara kungar av Karlskrona onsdag natt, lite på det;)

Gjorde förövrigt premiär i skidspåret för säsongen idag. Åkte ner med pappa och körde i petersburg några varv, och imorgon lär det bli fler. Me like!

Ur spår!