27 november 2010

Hemma en snabbis

Då var man hemma igen över helgen. Skönare än att stanna kvar och vakta båten som föra helgen.
Kul också att vintern dragit fram över landet, även om den finns nere i Karlskrona med så är det kallare och mer snö här hemma. Förhoppningsvis räcker snön till att åka lite skidor imorgon, håll tummarna!

I onsdags åt vi julbord på båten, årets första, och ikväll blir det årets andra. Vi ska iväg på premiären av Ullis och Peters julshow på arbisteatern. Det brukar vara bra så det blir nog trevligt i år med.
Ska försöka hinna med en glögg som uppvärmning innan vi åker, kan aldrig få för mycket av det;)

Hade fint!

13 november 2010

Bilder inför Ramundercrossen

Var på plats nere i Petersburg och hjälpte till att färdigställa banan inför morgondagens deltävling i CX-cupen.
Det lär bli en hård tävling med mycket framhjulssläpp, springande, dyngsura cyklister och kalla fötter, en helt vanlig crosstävling helt enkelt...:)

Längs banan hittar man bland annat ett löphinder med tillhörande trappa.

För att underlätta lite så plogades stora delar av banan.

Som sagt, mycket kurvor kommer troligtvis resultera i en hel del framhjulssläpp.

Själklart finns det en sandfålla.

Med tanke på 180 graderskurvan kan detta bli banans första springbacke.

Det finns säkert en hel del som kommer klara backen på bilden ovan, för dem blir det här första springbacken, det är jag nästan säker på. Brant och halt:)

Ytterligare en springbacke:)

Välkomna!

06 november 2010

Bildkavalkad

Har märkt att det ser allt annat än kul ut här i bloggen för tillfället, och har sett ut så alldles för länge. Så jag tar tag i problemet och slänger in lite blandade bilder från mitt så monsturöst händelserika liv.

Först ut blir mitt senaste inköp, ny skidjacka och byxor. Burton of course;)


Nästa bild på tur är från Belgien, närmare bestämt Brygge. En pissoar vi hittade rätt så centralt i stan precis bredvid en kyrka. Lite udda, men användbart och väldigt kul.


Ytterligare en bild från Brygge. Den belgiska ölen "Kvack" serveras i sådana glas med tillhörande hållare, dock så drack inte jag någon. Mitt glas är det i mitten:D


Sist men inte minst, bildbevis på min korta tid som sekond på HMS Ulvön.


Det borde liva upp lite här för ett tag framöver.
Ska dock försöka bättra mig lite och bjuda på bilder lite mer regelbundet. Nästa helg lär det bli lite crossbilder, då är det cx-cup i Sörping. Fullt ös!

Tills vidare, hade fint!

03 november 2010

Ännu en skön ledighet

Nu är jag hemma från Belgien och har fått långledigt som kompensation för de tre långa veckorna vi var borta.
Så nu ska jag passa på att göra lite blandade småsaker som får tiden att gå men inte är allt för ansträngande.
Funderar på att göra ett belöningssystem till mig själv där jag måste uträtta något nyttigt först, innan jag ger mig själv rätten att göra ingenting och bara sjunka in i soffan några timmar. Men det är bara på planeringsstadiet, som tur är:)

Hittils har jag hunnit med en heldag i Linköping, på Ikanohuset med omnejd igår. Vi skjutsade pappa till flyget och stannade själva för lite shopping.
Jag var bara med som sällskap och hade inga planer på at köpa något överhuvudtaget men det slutade med att jag var den som handlade mest.
Bl.a så kom jag hem med en ny skidjacka och byxor som jag satt och myste i igårkväll framför tv:n tills dess att det blev lite väl varmt:D

Nu ska jag ut i garaget och pilla lite med några cykelgrejer. Vet inte riktigt vad men funderar på att försöka få igång crossen så jag kan ställa upp i någon tävling under hösten. Jag tror dock att jag håller mig ifrån prestige-klassen i år, i så fall får det bli superklassen eller vad de kallar den.

Återkommer med besked!
På återseende!