25 juni 2011

Försoffad!?

Känner mig lite slö efter en vecka i Stockholm med jobbet och sedan ett storartat midsommarfirande på det.
Gårdagens firande blev riktigt lyckat, bästa på länge! Picknick ute på Aspö med mycket god mat, roliga lekar/tävlingar och allmänt skitsnack. Tiden bara flög förbi där ute och när vi för första gången tittade på klockan var den redan 18:00. Då plockade vi ihop våra prylar och styrde partytåget mot färjan för att återvända till fastlandet igen.
På kvällen samlades vi igen och grillade hemma hos Julia och Gabriella. Skön avslutning på dagen, med ännu mer lekar och mycket mera skitsnack. Snapsvisorna får vi inte glömma heller:)

Från och med imorgon är det dags att ta tag i livet och ge sig ut på lite cykling. Har kollat vädret och som det ser ut nu planerar jag för 12-14mil imorgon. Bara tre veckor kvar till SM nu så dags att göra något åt formen.
Har även idag tagit beslutet att ta en paus eller time-out från LCHF ett tag. anledningen är rätt enkel, i och med alla tävlingar som kommer närmsta veckorna gör att det ändå inte hade blivit någon konsekvent kosthållning. Därför satsar jag nu på "vanlig" mat med rätter som spagetti och köttfärssås, köttbullar och potatis som riktmärken för den vanliga maten.

På återseende!

Ps. Har efter att ha tittat på bilder från Sollelrön och läst om SM-tävlingarna blivit sugen på att köra lite landsvägstävlingar. Burseryd i sommar och SM nästa år? ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar